anyák napjára

Scrapbookos édesanya vagyok
Scrapbookos édesanya vagyok
2014. 05. 03. Budaházi Brigitta
Miért kezd bele egy anyuka scrapbookoldalak készítésébe? Mi motiválja arra, hogy időt és energiát nem sajnálva különleges albumokba foglalja gyermekei és családja életét? Ezekre a kérdésekre tudhatod meg a választ. Cikkemben egy scrapbookos anyuka gondolatait olvashatod erről.
Szeretettel köszöntjük az Édesanyákat!
Szeretettel köszöntjük az Édesanyákat!
2013. 05. 05. Budaházi Brigitta
Szeretettel köszöntjük az Édesanyákat!
Szeretettel köszöntjük az Édesanyákat
Szeretettel köszöntjük az Édesanyákat
2012. 05. 06. Budaházi Brigitta
Nagy dolog scrapbookos (szemléletű) édesanyának lenni, mert így megállhatunk e fölött az érzéseink fölött, és akár oldalba is foglalhatjuk őket! Mi, itt a Scrapbook.hu honlapon a mai napon, a Scrapbook Napok keretében pont ezt az alkotói szemléletet helyezzük a középpontba.
Szeretnék egy albumot, de gyorsan!
Szeretnék egy albumot, de gyorsan!
2011. 04. 10. Budaházi Brigitta
A scrapbook galériák oldalait nézegetve többször támad olyan érzésem, hogy, most azonnal úgy nekiállnék egy adott témából összeállítani egy albumot, mert annyira inspirálónak találom valaki munkáját.
Képkeret lányaimról
Képkeret lányaimról
2009. 11. 02. Hámos Beáta
Egy édesanya mindig a szívében hordozza gyermeke(i) képét – de talán mégis örömöt szerezhetünk magunknak, ha elkészítjük ezt a scrapbook alapanyagokból álló fotókeretet, melybe gyermekeink fényképét helyezhetjük. Magunkkal vihetjük akár munkahelyünkre, akár otthon is állhat a polcon: biztosan mindig melegség járja majd át a szívünket, ha rápillantunk.
Anyák napi versek
Anyák napi versek
2009. 05. 01. Hámos Beáta
Anyák napi scrapbook oldalainkat, képeslapjainkat ékesíthetjük ezekkel a szebbnél-szebb verssorokkal. Válogassunk kedvünkre!
Mama minalbum készítése
Mama minalbum készítése
2009. 04. 30. Hámos Beáta
Idén anyák napjára lepjük meg anyukánkat – gyermekeink nagymamáját – egy különleges „betűalbummal”. Cikkünkben lépésről lépésre bemutatjuk hogyan készült ez a MAMA szót formáló kis album, melybe a büszke nagymama unokáiról kerültek fotók és egy szép idézet.
Anyák napi képeslapok
Anyák napi képeslapok
2009. 04. 30. Budaházi Brigitta
Képeslappal is örömet szerezhetünk, ha a szokásos virágcsokorral együtt valami olyasmit is átnyújtunk édesanyánknak, nagymamánknak, amit ezután féltve őrizhet az éjjeli szekrénykéjén. Ha pedig épp nincs időnk erre, küldjünk számára egy elektronikus képeslapot! Mennyire meg fog lepődni, ha legközelebb kinyitja a levelesládáját! Merítsünk ötleteket cikkünkből!
Különleges fényképtartó
Különleges fényképtartó
2009. 01. 05. Hámos Beáta
Kitűnő ajándék lehet, ha szeretteinknek egy különleges fényképtartót és hozzá illő apró scrapbook oldalba foglalt fényképet készítünk! Lássuk hogyan!