Albumkészítés A-Z

Új vagy nálunk? Szeretettel köszöntünk!

Mit hol találsz a Scrapbook.hu-n?   Most ismerkesz az albumkészítéssel?
Segítség videókSegítség cikkek
Videók kezdőknekCikkek kezdőknek

Hagyományos scrapbooking

Legfrissebb cikkek
Készítsünk különleges hátteret gélpasztával
Hogyan varázsolhatsz gélpasztával, művészgipsszel és akrilfestékkel különleges hátteret scrapbookoldaladra mixed-media technikával? Nagyon egyszerűen! Bemutatom ebben a videós bejegyzésben.
Scrapbook Napközi felnőtteknek 2014.06.23-27.
Scrapbook Napközi felnőtteknek 2014.06.23-27.
2014. 05. 21. Budaházi Brigitta
Gyere el, itt a helyed! Készülj fel scrapbookos módjára a nyárra! Utazásaid előtt állítsd össze scrapbook albumjaidat, hogy aztán hazaérve már csak be kelljen ragasztanod a fényképeket, a belépőjegyeket a prospektus-kivágásokat és beleírnod a gondolataidat!
Antik Dáma vászonkép scrapbook foglalkozás
Antik Dáma vászonkép scrapbook foglalkozás
2014. 05. 21. Budaházi Brigitta
Állítsd össze ezt a romantikus vászonképet scrapbook technikával és díszítsd vele hálószobádat, budoárodat, alkotósarkodat! Vagy, ajándékozd meg vele barátnődet!
Videók - hagyományos scrapbookingCikkek - hagyományos scrapbookingKéziszótár hagyományos scrapbookingKisokos - hagyományos scrapbookingEszközök és kellékekKipróbáltukKépeslapok készítéseTechnikák - hagyományos scrapbooking

Digitális scrapbooking

Legfrissebb cikkek
A scrapbookosok rendszerint tobzódnak a fényképekben. Amint átkattintjuk az agyunkat a scrapbookos gondolkodásra, onnantól szinte mindent meg akarunk örökíteni. Nemcsak fotókon, hanem scrapbookalbumokban is. Ebből aztán az következik, hogy képek ezrei készülnek hónapról-hónapra, s hacsak nem rendszerezzük őket, ember legyen a talpán aki a fotókáoszban hamar megtalálja azokat a fényképeit, amit épp a következő scrapbookozás alkalmával szeretne használni. Aki magára ismer, most örülhet, mert itt a megoldás. Ebben a vendégcikkben egy igazi rendteremtő tanácsait olvashatjuk a fotók rendszerezésével kapcsolatban!
Scrapbookos örökségünk
Scrapbookos örökségünk
2013. 05. 04. Budaházi Brigitta
Hogyan készítsünk régi fényképekből scrapbook oldalakat? Meríts inspirációt vintage stílusú cikkünkből!
Készítsünk téli scrapbook oldalakat!
Készítsünk téli scrapbook oldalakat!
2013. 01. 14. Budaházi Brigitta
Elmúlt az advent, túl vagyunk a Karácsonyon, a Szilveszteren. Elérkezett az idő, hogy más aktuális scrapbook téma után nézzünk. Ilyenkor körülvesz bennünket a zimankó, szívesen sétálunk a hóban, végre itt a hógolyózás, szánkózás, síelés, korizás ideje! Készítsünk ezekről a téli élményekről scrapbook oldalakat! Ebben a cikkben ötleteket adunk, hogyan állítsuk össze téli témájú scrapbook alkotásainkat.
Videók - digitális scrapbookingCikkek - digitális scrapbookingKéziszótár - digitális scrapbookingKisokos - digitális scrapbooking GIMP leckékPhotoImpact leckékPS/PS Elements leckékFreebie - ingyenes készletek

Tudásbázis

Olvass és alkossLépésr??épésre Tippek, trükkökSzín-vonal Fotózási tippekIdézetek