Töltsd le ezt az ingyenes,
24-oldalas scrapbook tanulmányt!

Letöltés után érkezik a

  1. 10 titok, amit még sehol nem mondtam el

    Megtudod a 10 titkot, hogyan fejezd be sikerrel az elkezdett utazós scrapbookalbumokat.

  2. a 10-lépéses módszer, amit követhetsz

    Ha ezt a kipróbált módszert követed, mostantól kezdve nem fog tovább növekedni a scrapbookozásra váró fotó és emlékfecni-kupacod.

  3. Motiváció, mely felemel, ha csüggednél

    A 24-oldalas tanulmány könnyed és motiváló nyelvezete nem hagy magadra! Biztat és továbbsegít, ha a folyamat közepén úgy éreznéd, mégsem sikerülhet.

Szeretnéd megtanulni?A fenti mezők kitöltésével egyúttal hozzájárulsz ahhoz is, hogy feliratkozol az ingyenes Scrapbook Hírlevélre. Ne félj, nem írok túl gyakran és nem küldök spam-et, mert azt én is utálom. Ezért soha nem adom ki másnak az e-mail címedet. A listáról bármikor leiratkozhatsz.

Légy úrrá az emlékgyűjtés káoszán ezzel
a 10 lépésből álló, kipróbált módszerrel!

Budaházi Brigitta scrapbook oktatóAz ebben a kiadványban szereplő ötleteket és módszereket már évek óta alkalmazom scrapbookalkotásaim elkészítése során, több száz scrapbookoldal és több tucat minialbum összeállítása van már a hátam mögött, scrapbook oktatóként és demonstrátorként többéves hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezem. Azok a tippek és trükkök, amelyekről ebben az anyagban olvashatsz, nem könyveken, nem elméleteken, hanem valós, alkotómunkán keresztül elsajátított tapasztalatokon alapulnak.

Ha tetszett, amit olvastál, kérlek, vidd hírét a Facebookon az alábbi Tetszik vagy Megosztás gombra kattintva. Lehet, hogy így a barátaid között néhány embernek ezzel pont Te fogsz segíteni befejezni az utazós scrapbookalbumát.

Budaházi Brigitta
scrapbook oktató

A tanulmányt felhasználhatod saját albumod elkészítéséhez. Azonban nem árusíthatod, nem tüntetheted fel sajátodénak és nem teheted letölthetővé saját oldaladról. A kiadványt a szerzői jog védi. Bármely részének sokszorosítása, nyilvános előadása szigorúan tilos, beleértve a rádió- és tévéadás jogát is. A tanulmányban szereplő scrapbookalkotások a saját munkáim és inspiráció céljából szerepeltettem őket. A bemutatott ötletek, minták és ábrák iparszerű hasznosítása nem megengedett. A fentiek megsértése büntetőjogi következményekkel járhat.

2015. © Budaházi Brigitta - Scrapbook.hu | Nerada Mátyás EV - 1043 Budapest, Nyár u. 55. II/6.
Adószám: 70582082-1-41 Nyilvántartási szám: 22636282 NAIH-szám: Ügyintézés folyamatban